Užitečné ... uzitecne.mpelikan.com

 

Aktuální čas v evropských metropolích

 Načíst znovu    Informace  

Město Časový posun Aktuální čas Časové pásmo
Greenwich GMT 14:45 GMT
Ankara (Turecko) GMT + 3 17:45 EEST
Atény (Řecko) GMT + 3 17:45 EEST
Berlín (Německo) GMT + 2 16:45 CEST
Bern (Švýcarsko) GMT + 2 16:45 CEST
Bratislava (Slovensko) GMT + 2 16:45 CEST
Brusel (Belgie) GMT + 2 16:45 CEST
Budapešť (Maďarsko) GMT + 2 16:45 CEST
Bukurešť (Rumunsko) GMT + 3 17:45 EEST
Bělehrad (Srbsko a Černá hora) GMT + 2 16:45 CEST
Dublin (Irsko) GMT + 1 15:45 IST
Haag (Nizozemsko) GMT + 2 16:45 CEST
Helsinki (Finsko) GMT + 3 17:45 EEST
Kijev (Ukrajina) GMT + 3 17:45 EEST
Kišiněv (Moldavsko) GMT + 3 17:45 EEST
Kodaň (Dánsko) GMT + 2 16:45 CEST
Lisabon (Portugalsko) GMT + 1 15:45 WEST
Londýn (Velká Británie a S.I.) GMT + 1 15:45 BST
Lublaň (Slovinsko) GMT + 2 16:45 CEST
Luxembourg (Lucembursko) GMT + 2 16:45 CEST
Madrid (Španělsko) GMT + 2 16:45 CEST
Minsk (Bělorusko) GMT + 3 17:45 EEST
Oslo (Norsko) GMT + 2 16:45 CEST
Paříž (Francie) GMT + 2 16:45 CEST
Praha (Česká Republika) GMT + 2 16:45 CEST
Riga (Lotyšsko) GMT + 3 17:45 EEST
Sarajevo (Bosna a Hercegovina) GMT + 2 16:45 CEST
Skopje (Makedonie) GMT + 2 16:45 CEST
Sofia (Bulharsko) GMT + 3 17:45 EEST
Stockholm (Švédsko) GMT + 2 16:45 CEST
Talinn (Estonsko) GMT + 3 17:45 EEST
Varšava (Polsko) GMT + 2 16:45 CEST
Vilnius (Litva) GMT + 3 17:45 EEST
Záhřeb (Chorvatsko) GMT + 2 16:45 CEST
Řím (Itálie) GMT + 2 16:45 CEST

Nahoru ↑

Informace

Tento nástroj neslouží pro určení přesného času. Je tu proto, aby bylo možné rychle najít časový posun mezi evropskými městy. Se změnamy letního a zimního času je počítáno.


© 2005-11 Michal Pelikán, http://uzitecne.mpelikan.com/aktualni-cas.html | Tvorba www stránek | Vytisknout